syreutstyr

Effektiv syretilsetting og ensilering med syreutstyr

Effektiv syretilsetting og ensilering med syreutstyr

editorial

I en verden hvor presisjon og effektivitet i landbruket blir stadig viktigere, har avansert syreutstyr blitt en nøkkelkomponent i moderne jordbruk. Med over 25 år i bransjen, har Serigstad etablert seg som en pionér i utviklingen av syre- og ensileringsutstyr. SmartFlow-systemet fra Serigstad symboliserer denne fornyelsen – en løsning designet for å automatisere og nøyaktigencielltrettlede prosesser involvert i ensilering og behandling av fôr. Høy ytelse, pålitelighet og innovasjon preger produktutviklingen, fra manuelle rundballekuttere til modulære, automatiserte kutte- og lagringssystemer. La oss nærmere utforske hva Serigstad tilbyr og hvordan dette utstyret kan effektivisere arbeidet på gården.

SmartFlow – Presisjon i syretilsettingen

Syretilsetting i ensileringsprosesser krever presisjon for å sikre høy kvalitet på surfôret og optimal bruk av ressurser. SmartFlow-teknologien skyter fart på denne prosessen ved å regulere mengden syre som sprøytes inn, og sikre at tildelingen fordeles jevnt gjennom hele arbeidet. Den avanserte styringen i SmartFlow-systemet muliggjør en automatisert prosess, inkludert start og stopp funksjoner som synkroniseres med signalet fra gårdsutstyr som for eksempel en traktor. Ved hjelp av SmartFlow kan bønder oppleve høyere grad av automatisering, som frigjør tid og reduserer arbeidsbelastningen.

Optimal ensilering og surforproduksjon

Når det kommer til produksjon av surfôr og silo, sørger SmartFlow sammen med Serigstads GP- eller MP-pumper for at hver enkelt kjøreprosess forblir konsistent og effektiv. Dette leder til bedre surforproduksjon med varige lagringsegenskaper, en nøkkelfaktor i moderne dyrehold og landbruksvirksomhet. Hvis systemet oppdager en feil, gir det en umiddelbar varsling slik at brukeren kan gripe inn og rette opp i situasjonen uten større nedetid.

syreutstyr

En titt på Serigstads produktspekter

Serigstad tilbyr ikke bare syreutstyr, men også et bredt sortiment av utstyr designet for landbrukssektoren. Fra tradisjonelle maskiner til nyskapende løsninger, hjelper Serigstad gjørmebrukere i stand til å møte de voksende kravene i en konkurransepreget bransje.

Fôrhøster og rundballekutter

Serigstads fôrhøster thrives ikke bare på blomstrende innovasjon men også på en langvarig legacy. De har vært et velkjent merke i norsk landbruk i over 60 år, en attest til holdbarheten og ytelsen til utstyret deres. Holdbarheten fortsetter med FlexiFeeder, en rundballekutter i serien som har blitt forbedret og forfinet over mer enn to tiår.

MaxiFeeder og MaxiMag – Automatisering og kapasitet

Den landbruksmessige utviklingen mot større driftsenheter samt behovet for effektivitet vises i Serigstads MaxiFeeder og MaxiMag-linje. Disse modulære systemene representerer en ny æra av landbruksinnovasjon, kombinerende kutt- og lagerkapasiteter i en dynamisk og fleksibel pakke. Enten det er en magasin eller en høykapasitets kutter, tilbyr disse løsningene en imponerende lengde på opp til 14,5 meter og et volum på 43 kubikkmeter – ideelt for storskala operasjoner som krever maksimal effektivitet.

Serigstad er en klar markedsleder i å levere landbruksutstyr av høyeste kvalitet som møter de moderne bøndenes behov, det være seg til konservering av dødfisk i havbruksnæringen eller ensilering i fôrblandere.